lauantai 11. elokuuta 2012

Kylpyhuone rakentuu

Kylpyhuoneen remontoiminen on monivaiheisempi ja monimutkaisempi hanke kuin äkkiseltään tulee ajatelleeksi. Ammattitaitoisen remonttimiehen lisäksi projektiin osallistuu moni muukin.

Putkimies varmistaa, että vedet kulkevat oikeaan suuntaan.


Kun putket on istutettu paikoilleen, on seinän vesieristeen vuoro. Vesieristeen onnistuminen on kaiken A ja O.
Kun seinät on eristetty, saapuu taloyhtiön valtuuttama valvoja tarkastamaan eristeen paksuuden. Tähänkin tarkoitukseen on omat työvälineensä, joilla päästään suurempiin tarkkuuksiin kuin mauserilla.Seinät on nyt tarkistettu ja viimeistelty valvojan vaatimusten mukaisiksi. Päästään käsiksi lattiaan.Työvaiheen valmistuttua on jälleen aika kutsua paikalle valvoja. Lattian eristykset ja kaatojen oikeellisuudet käy tarkastamassa oma miehensä.Vasta kun kaikki on tältä osin kunnossa, päästään siihen vaiheeseen, joka vastaa maallikon käsitystä kylpyhuoneen remontista eli laatoitukseen.


Aletaan olla voiton puolella. Ensi viikolla saadaan kalusteet paikoilleen ja sitten päästään SUIHKUUN !

2 kommenttia:

 1. Ammattitaitoinen remonttimies alkaa nykyisin olla todellinen aarre. Muistelen omaa remonttihistoriaamme, mutta huomaan, että mielummin sittenkin unohdan sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, Osut naulan kantaan: osaava, luotettava ja mukava remonttimies on aarre! Sinänsä raskas remontti kevenee huomattavasti, kun voi luottaa siihen, että kaikki sujuu sovitusti.

   Remontissa tulee usein esiin odottamattomia ongelmia ja on hyvä jos tekijä osaa ja haluaa paneutua niidenkin ratkaisemiseen.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.