Sain veljen miniältä suoraan maasta nostettuja maa-artisokkia. Voi ihanuus! Niistä tulee hyvä keitto.
klikkaa kuva isommaksi
Hiukan vaivaa niiden kuorimisessa on, mutta vasta nostettuina ne kuoriutuivat aika hyvin kun ensin harjasin ne ja sitten viimeistelin veitsellä.
klikkaa kuva isommaksi
Minulle oli aivan uusi asia, että maa-artisokka talvehtii niin, että keväällä sen mukulat ovat talven jäljiltä nostettavissa - joko pataan ja ruokapöytään tai uudelleen maahan istutettaviksi. Aina oppii uutta!
klikkaa kuva isommaksi
Laitoin keiton mukaellen täältä löytyvää ohjetta. Purjoa ei sattunut olemaan ja korvasin sen salottisipulilla. Perunaa en laittanut ollenkaan.Pecan-pähkinä ja savuporo sopivat hyvin ja yhdessä ne ovat erinomainen naposteluherkku ilman keittoakin.
Olen koirien, kirjojen ja kameran ystävä, olen eläkkeellä ja asustan Espoossa.
Kuvani ovat omiani; ethän lainaa niitä luvatta. Jos haluat käyttää kuviani, ota yhteyttä, niin sovimme asiasta erikseen.
Klikkaamalla kuvat saa suuremmiksi.
Vesi kielellä katson keittolautastasi, näyttää tosi herkulliselta. Kopioin antamastasi linkistä reseptin ja aion kokeilla sitä.
VastaaPoistaSimpukka, Tämä oli kyllä hyvää!
PoistaRiti kyllä tietää. Ihanaa lähiruokaa tuollainen keitto!!
VastaaPoistaJutta, Tosi hyvää!
Poista