perjantai 31. lokakuuta 2014

Parsakaalikeittoa


klikkaa kuva isommaksi
Pitkästä aikaa muistin taas parsakaalikeiton, tuon superterveellisen ruoan, joka kuului pitkään omaan vakioruokalistaani. Yksinkertainen tehdä, maukas ja kuten sanottu terveellinen: mukaan tulee erilaisia sipuleita, runsaasti kurkumaa ja  mustapippuria, sakeuden saamiseksi pikkuisen perunaa ja paljon parsakaalia plus persiljaa. Suola tulee kasvis- tai kanaliemikuutiosta. Tarkka ohje lähdeviitteineen löytyy täältä.


Pienen Linnun teemahaaste: Terveellinen

10 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä reseptistä, Ina! Tämä on totta tosiaan syövänvastustuskeitto. Itse teen usein kukkakaalikeittoa. Aion tehdä tämän ohjeen mukaisen keiton ihan lähitulevaisuudessa. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ohjeesta, tätä teenkin jo ensi viikolla.

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvästä ruokaohjeesta. Keitot ovat mukavia, lämmittäviä.

    VastaaPoista
  4. Parsakaali on keittona ja myös muussa muodossa terveellistä.

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa tosi maukkaalta, resepti talteen. Vihanneskeitot onnistuvat aina olemaan syötävän hyviä.

    VastaaPoista
  6. Kaunis kuva. Harmillisesti multa on kaikki kaalit kielletty.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.