Pitkästä aikaa muistin taas parsakaalikeiton, tuon superterveellisen ruoan, joka kuului pitkään omaan vakioruokalistaani. Yksinkertainen tehdä, maukas ja kuten sanottu terveellinen: mukaan tulee erilaisia sipuleita, runsaasti kurkumaa ja mustapippuria, sakeuden saamiseksi pikkuisen perunaa ja paljon parsakaalia plus persiljaa. Suola tulee kasvis- tai kanaliemikuutiosta. Tarkka ohje lähdeviitteineen löytyy täältä.
Kiitos hyvästä reseptistä, Ina! Tämä on totta tosiaan syövänvastustuskeitto. Itse teen usein kukkakaalikeittoa. Aion tehdä tämän ohjeen mukaisen keiton ihan lähitulevaisuudessa. ;)
Olen koirien, kirjojen ja kameran ystävä, olen eläkkeellä ja asustan Espoossa.
Kuvani ovat omiani; ethän lainaa niitä luvatta. Jos haluat käyttää kuviani, ota yhteyttä, niin sovimme asiasta erikseen.
Klikkaamalla kuvat saa suuremmiksi.
Kiitos hyvästä reseptistä, Ina! Tämä on totta tosiaan syövänvastustuskeitto. Itse teen usein kukkakaalikeittoa. Aion tehdä tämän ohjeen mukaisen keiton ihan lähitulevaisuudessa. ;)
VastaaPoistaKiitos ohjeesta, tätä teenkin jo ensi viikolla.
VastaaPoistaNam!!! :)
VastaaPoistaKuulostaa hyvältä!
VastaaPoistaParsakaali onkin tosi hyvää!
VastaaPoistaKiitos hyvästä ruokaohjeesta. Keitot ovat mukavia, lämmittäviä.
VastaaPoistaParsakaali on keittona ja myös muussa muodossa terveellistä.
VastaaPoistaKuulostaa tosi maukkaalta, resepti talteen. Vihanneskeitot onnistuvat aina olemaan syötävän hyviä.
VastaaPoistaKaunis kuva. Harmillisesti multa on kaikki kaalit kielletty.
VastaaPoistaNampsis!
VastaaPoista