skip to main |
skip to sidebar
Parsakaalikeittoa
|
klikkaa kuva isommaksi |
Pitkästä aikaa muistin taas parsakaalikeiton, tuon superterveellisen ruoan, joka kuului pitkään omaan vakioruokalistaani. Yksinkertainen tehdä, maukas ja kuten sanottu terveellinen: mukaan tulee erilaisia sipuleita, runsaasti kurkumaa ja mustapippuria, sakeuden saamiseksi pikkuisen perunaa ja paljon parsakaalia plus persiljaa. Suola tulee kasvis- tai kanaliemikuutiosta. Tarkka ohje lähdeviitteineen löytyy täältä.
Pienen Linnun teemahaaste: Terveellinen
Kiitos hyvästä reseptistä, Ina! Tämä on totta tosiaan syövänvastustuskeitto. Itse teen usein kukkakaalikeittoa. Aion tehdä tämän ohjeen mukaisen keiton ihan lähitulevaisuudessa. ;)
VastaaPoistaKiitos ohjeesta, tätä teenkin jo ensi viikolla.
VastaaPoistaNam!!! :)
VastaaPoistaKuulostaa hyvältä!
VastaaPoistaParsakaali onkin tosi hyvää!
VastaaPoistaKiitos hyvästä ruokaohjeesta. Keitot ovat mukavia, lämmittäviä.
VastaaPoistaParsakaali on keittona ja myös muussa muodossa terveellistä.
VastaaPoistaKuulostaa tosi maukkaalta, resepti talteen. Vihanneskeitot onnistuvat aina olemaan syötävän hyviä.
VastaaPoistaKaunis kuva. Harmillisesti multa on kaikki kaalit kielletty.
VastaaPoistaNampsis!
VastaaPoista