klikkaa kuva isommaksi |
Usein kastan ahvenfileet ennen paistamista ensin kananmunaan ja sitten vehnäjauhoon, mutta nyt pyöräytin fileet vain ruisjauhoissa. Paistamiseen tietenkin voita (ja loraus oliiviöljyä, terveellisyyden vuoksi). Paistamisen jälkeen kevyt puserrus sitruunaa. Hyvää oli!
Uskon, että maistui...nam! Kauniisti kuvasit annoksesi.
VastaaPoistaSirpa, Kiitos! Luonnonvalo on usein onnistuneen kuvan takana.
PoistaNam nam!! Herkullista näyttävää taivaallista.
VastaaPoistaJutta, Oli kyllä hyvää. Luonnon antimet sellaisenaan ovat parasta ruokaa.
PoistaNyt on sitten mentävä jääkaapille ja ei siellä taida ihan tuollaisia herkkuja olla!
VastaaPoistaTillariina, Niin, kala on parasta tuoreena, sitä ei oikein voi pitää jääkaapissa varalla.
PoistaRuokaa, jota me syödään kaiken aikaa! Pitää saada kalaa ja siihen kantarelli-tai kosteikkovahveromuhennosta. Kyllä suomalainen ruoka on hyvää.
VastaaPoistaViime vuoden parhaan ruokakirjan palkinnon muuten voitti kirja Suomalaista voimaruokaa (Minerva).
Leena Lumi, Tuo kirja täytyykin etsiä jostain käsiin.
PoistaHyvää ruokaa, ahvenfileet maistuvat aina.
VastaaPoistaarleena, Ahven on yksi parhaista kaloista ellei paras. Aika työlästä valmistaa kokonaisista kaloista - en nimittäin tykkää ruodoista lautasellani - mutta ihanaa kun nykyään saa valmiiksi fileoituina.
PoistaIlman ruisjauhojakin onnistuu.
VastaaPoistaHélène, Ihan hyvin onnistuu niinkin.
PoistaRaikas valaistus tässä kuvassa, oikein ilo silmälle! Ja ruoka, parasta mitä tämä maa tarjoaa.
VastaaPoistaKatriina, Kiitos! Luonnonvalohan se kuvan tekee.
Poista