keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hasselpähkinä


klikkaa kuva isommaksi
Pähkinä on puhdas luonnontuote. Pähkinöiden rasvat ovat terveydelle edullisia, mutta ne hapettuvat helposti. Mysliin pähkinät kannattaakin murskata erikseen mieluumin kuin käyttää valmista pähkinärouhetta. Ellei sitten syö niitä kokonaisina.


Makrohaaste 114: Puhdas

10 kommenttia:

  1. Puhtauden lisäksi pähkinät ovat vielä hyviä! Herkullinen kuva.

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea! Ehdottomasti kannattaa itse murskata, valmiit ovat eltaantuneita jo ostettaessa.

    VastaaPoista
  3. Hyvin ideoitu. Todellakin pähkinät ovat puhtaita luonnontuotteita ja niitä olisi meilläkin ollut, vaan haksahdin ihan toisille laduille.

    VastaaPoista
  4. Oi nam! Paikkansa pitää tekstikin.

    VastaaPoista
  5. Pähkinän kauneus.
    Kourallinen pähkinöitä on ateria.:)

    VastaaPoista
  6. Hienosti keksit! Nyt tulee mieli käydä kaapilla pähkinöitä etsimässä. 24 manmtelia päivässä on suositus sydämelle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.