klikkaa kuva isommaksi |
Juurikaan parempia eivät ole keittokirjojen reseptit, joissa mitat annetaan kahvikupillisina: kolmannes kahvikupillista voita, puolitoista kahvikupillista vehnäjauhoja. Mistä tietää minkä kokoinen kahvikuppi on kyseessä? Tarkoittaako kahvikupillinen tasan täyttä vai sitä kohtaa mihin kahvia yleensä kaadetaan? Entä kolmannes?
klikkaa kuva isommaksi |
Parempi on antaa mitat desilitroina tai kaikkein mieluiten grammoina. Punnitseminen on aina tarkempaa - kunhan vain on vaaka käytettävissä ja kunhan sen patterit ovat kunnossa.
klikkaa kuva isommaksi |
Valokuvatorstai, haaste 358: Tasan
Itse en tykkää punnita, kun on vain analoginen vaaka. Desinmitan osaan tasata täyteen.
VastaaPoistaDigivaakakin näyttää päin mäntyä, kun patterit alkavat olla finaalissa.
PoistaSamaa mieltä kanssasi.
VastaaPoistaSitten kun on oppinut niin ei tarvi mittoja.
sylvi, Totta, kokenut kokki kokkaa käsivaralla, ilman mitään mittoja.
PoistaTykkään tuosta värikkäästä kuvasta eniten !
VastaaPoistaNukke, Joskus on kiva kokeilla miltä näyttää kun jättää värit pois.
PoistaOi miten kaunis kahvikuppi!
VastaaPoistaJenny, Swedish grace, Rörstrandin klassikko 1930-luvulta, edelleen myynnissä. Ostin kupit melko hiljattain Sokokselta.
Poistaja tasan sata grammaa - selkeä mitta
VastaaPoista