klikkaa kuva isommaksi |
Asioista puhuttaessa kaksiteräinen miekka on hankala, kun argumenteilla on aina vasta-argumenttinsa - vähän niinkuin Venäjän talouspakotteilla. Kaareva ja kaksiteräinen veitsi sen sijaan on ihan kätevä ananasta leikatessa, ja käy se greippiinkin. (Kuvassa tosin mandariini, paremman puutteessa.)
Makroviikot, haaste 139: Veitsi
Ai, että tuollainenkin veitsi löytyy...
VastaaPoistaHieno kuva.
Greippiä olen tuollaisella käsitellyt.
VastaaPoistaKaksiteräinen miekka minulla on kotona - toin sen aikoinaan Etiopiasta. Kun sen nopeasti puisesta pyöreästä tupesta vetäisee, niin kyllä siinä joku säikähtää...
Hieno kuva ja veitsi näyttää terävältä.
VastaaPoistaMinulla on ollut tuon tyylinen veitsi mutta se on kadonnut jonnekin - en sita pahemmin kaipaa kuitenkaan.
VastaaPoistajuuri appelsiinin syöneenä, käytin leipäveistä leikkaamiseen vaikka hedelmäveitsikin löytyy...
VastaaPoistaEmpäs ole ennen moista nähnytkään! :)
VastaaPoistaTuota ei passaa etusormella painaa leikatessa... mie ihmettelin uuden veitsen ostettuani, että miksi mulla on etusormi viilloilla ja kipee, mutta oli Fiskarsin kokkiveitsen hamarapuolellakin niin terävät kulmat, että halkaisi ihon. Ja varsinainen terä oli kuitenkin toisella puolella.
VastaaPoistaKaksiteräisyys nopeuttaa työskentelyä, kätevä.
VastaaPoistaTäysin outo veitsi minulle, mutta harvoinpa meillä on ananastakaan saatavilla.
VastaaPoista