keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ananasveitsi


klikkaa kuva isommaksi

Asioista puhuttaessa kaksiteräinen miekka on hankala, kun argumenteilla on aina vasta-argumenttinsa - vähän niinkuin Venäjän talouspakotteilla. Kaareva ja kaksiteräinen veitsi sen sijaan on ihan kätevä ananasta leikatessa, ja käy se greippiinkin. (Kuvassa tosin mandariini, paremman puutteessa.)


Makroviikot, haaste 139: Veitsi

9 kommenttia:

  1. Ai, että tuollainenkin veitsi löytyy...
    Hieno kuva.

    VastaaPoista
  2. Greippiä olen tuollaisella käsitellyt.
    Kaksiteräinen miekka minulla on kotona - toin sen aikoinaan Etiopiasta. Kun sen nopeasti puisesta pyöreästä tupesta vetäisee, niin kyllä siinä joku säikähtää...

    VastaaPoista
  3. Hieno kuva ja veitsi näyttää terävältä.

    VastaaPoista
  4. Minulla on ollut tuon tyylinen veitsi mutta se on kadonnut jonnekin - en sita pahemmin kaipaa kuitenkaan.

    VastaaPoista
  5. juuri appelsiinin syöneenä, käytin leipäveistä leikkaamiseen vaikka hedelmäveitsikin löytyy...

    VastaaPoista
  6. Empäs ole ennen moista nähnytkään! :)

    VastaaPoista
  7. Tuota ei passaa etusormella painaa leikatessa... mie ihmettelin uuden veitsen ostettuani, että miksi mulla on etusormi viilloilla ja kipee, mutta oli Fiskarsin kokkiveitsen hamarapuolellakin niin terävät kulmat, että halkaisi ihon. Ja varsinainen terä oli kuitenkin toisella puolella.

    VastaaPoista
  8. Kaksiteräisyys nopeuttaa työskentelyä, kätevä.

    VastaaPoista
  9. Täysin outo veitsi minulle, mutta harvoinpa meillä on ananastakaan saatavilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.