keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Lempisuklaani


klikkaa kuva isommaksi
Makroviikon haaste "kirpeä" herätti ensimmäiseksi mielikuvan karpalosta, mutta sellaisia ei pakastimestani nyt löydy. Täytyi tyytyä vähemmän terveelliseen kirpeään, mutta tokihan tumma suklaa on nykyään julistettu terveysvaikuttajaksi sekin. Kunhan päivittäiset määrät pysyvät kohtuudessa ;)


Makroviikot, haaste 140: Kirpeä

11 kommenttia:

  1. Karpalo tuli mieleen mullekin ekana, mutta sitä ei löytynyt kotoa ... eikä muuten muutakaan kirpeää, vaan jouduin käymään kaupassa :)
    Hieno suklaakuva.

    VastaaPoista
  2. Makean kirpeää, mutta hyvää. Meillä isäntä syö joka päivä muutaman palan tummaa suklaata.
    Hieno makro!

    VastaaPoista
  3. Kirpeys taitaa olla terveellisyyden maku... tuota sorttia voisin nauttia kyllä kohtuuttomastikin :)

    VastaaPoista
  4. 70- prosenttinen suklaa on jo kieltämättä vähän kirpeää - tai ehkä kitkerää... tummaa suklaata riittää muutama pala.

    VastaaPoista
  5. Kaikenlaista kirpeyttä on ollut esillä, mutta nyt se oikein ihanan kirpeä.

    VastaaPoista
  6. Tummassa suklaassa on vahva maku.
    Kaunis kuva.

    VastaaPoista
  7. Tumma suklaa on myös minun herkkua :)

    VastaaPoista
  8. Hienoa tummaa suklaatia. En uskaltanut klikata suuremmaksi :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos kaikille kommenteistanne: Taidamme olla suklaan ystäviä koko kööri.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.