klikkaa kuva isommaksi |
Murusia riittää, varsinkin patonkia leikatessa. Lattialle podonneina ne ilahduttavat koiravieraitamme, jotka aina ensimmäiseksi toivorikkaina juoksevat keittiöön nuuskimaan kaapin seinustaa.
Makroviikko, haaste 82: Muru
Elämää etsimessä: kuvaa klikkaamalla näet enemmän
klikkaa kuva isommaksi |
Kunnon murenaa :D
VastaaPoistaJa nyt tekee sitten mieli patonkia kun siitä luin :P
Pulmu, Patonki murenee varsinkin kuivuttuaan. Tuoreena hyvää, pitäisi syödä aina vasta paistettuna.
PoistaTuoretta patonkia ja juustoa, tilkka punaviiniä...siinä tulee murusetkin syötyä.
VastaaPoistaSirpa, Nimenomaan tuoreena hyvää.
PoistaNami patonkia!
VastaaPoistaMatkatar, Rapeakuorisena hyvää niin viinin kuin iltateenkin kaverina.
PoistaPatonkin, lurps
VastaaPoistaPieni Lintu, Tuoreena maistuu.
PoistaPidän kuvassa siitä, että sitä leipääkin näkyy, samalla makro ja teema yhdessä kuvassa. Pitikö etsiä kauan aihetta? Toivottavasti ei ole pöly seuraava aihe :D
VastaaPoistakaari3, Ei tarvinnut kauan etsiä: meillä muruja riittää. Kuvaushaasteena oli kahden salaman käyttö, mitä nyt harjoittelen.
PoistaHyvä vastaus haasteeseen. Ranskis sopii murusena hyvin, sillä murusia riittää.
VastaaPoistaarleena, Ruisleipä ei murene ollenkaan samalla tavalla. Kuivan patongin leikkaaminen vasta sotkuista hommaa onkin.
PoistaKun olimme Espanjassa vaeltamassa, päivän aikana vaellusmatkallamme kului patonkia ja juustoa ja termarista teetä tai /ja tuoremehua veden ohella - illalla vasta syötiin kunnon ateria.
VastaaPoistapappilanmummo, Täytetyt patongit ovat helppoa ja hyvää eväsruokaa. Hollantilaset tuntuvat korvaavan sillä jopa lounaansa.
PoistaPatonki todellakin murenee lahjakkaasti. Hyvä kuva.
VastaaPoistatanssiva harmaa pantteri, Murenee kiusaksi asti ;) Kiitos.
Poista