keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Murusia pöydältämme


klikkaa kuva isommaksi

Murusia riittää, varsinkin patonkia leikatessa. Lattialle podonneina ne ilahduttavat koiravieraitamme, jotka aina ensimmäiseksi toivorikkaina juoksevat keittiöön nuuskimaan kaapin seinustaa.

Makroviikko, haaste 82: Muru

16 kommenttia:

  1. Kunnon murenaa :D

    Ja nyt tekee sitten mieli patonkia kun siitä luin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pulmu, Patonki murenee varsinkin kuivuttuaan. Tuoreena hyvää, pitäisi syödä aina vasta paistettuna.

      Poista
  2. Tuoretta patonkia ja juustoa, tilkka punaviiniä...siinä tulee murusetkin syötyä.

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Matkatar, Rapeakuorisena hyvää niin viinin kuin iltateenkin kaverina.

      Poista
  4. Pidän kuvassa siitä, että sitä leipääkin näkyy, samalla makro ja teema yhdessä kuvassa. Pitikö etsiä kauan aihetta? Toivottavasti ei ole pöly seuraava aihe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kaari3, Ei tarvinnut kauan etsiä: meillä muruja riittää. Kuvaushaasteena oli kahden salaman käyttö, mitä nyt harjoittelen.

      Poista
  5. Hyvä vastaus haasteeseen. Ranskis sopii murusena hyvin, sillä murusia riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. arleena, Ruisleipä ei murene ollenkaan samalla tavalla. Kuivan patongin leikkaaminen vasta sotkuista hommaa onkin.

      Poista
  6. Kun olimme Espanjassa vaeltamassa, päivän aikana vaellusmatkallamme kului patonkia ja juustoa ja termarista teetä tai /ja tuoremehua veden ohella - illalla vasta syötiin kunnon ateria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pappilanmummo, Täytetyt patongit ovat helppoa ja hyvää eväsruokaa. Hollantilaset tuntuvat korvaavan sillä jopa lounaansa.

      Poista
  7. Patonki todellakin murenee lahjakkaasti. Hyvä kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tanssiva harmaa pantteri, Murenee kiusaksi asti ;) Kiitos.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.