tiistai 30. kesäkuuta 2015

Elli-päivitys

klikkaa kuva isommaksi
Sanotaan, että Suomessa keskustellaan aina vain yhdestä asiasta, mutta niin se vain on että minunkin päähäni ja arkeeni näyttää mahtuvan vain yksi asia kerrallaan. Ja nykyään se on Elli.


klikkaa kuva isommaksi
Oot ensimmäinen aatoksissain aamulla ja illalla myös miete viimeinen! Ulos mennään noin kolmen tunnin välein tunniksi kerrallaan. Yöllä sentään nukutaan.

klikkaa kuva isommaksi
Koska Elli ei erityisemmin pidä portaista, mutta sen sijaan arvostaa suuresti vapaata oleskelua pihalla, on meillä nyt meneillään koeluontoinen projekti portaiden vaihtamiseski pihaan. Toisin sanoen työn alla on kaksi ehdollista asuntokauppaa: uuden mahdollinen osto ja oman mahdollinen myynti. Naapurini tosin jo ehti todeta että ei siitä mitään tule, ja luultavasti hän on oikeassa. Mutta alltid måste man försöka, kuten velivainajani sanoi tytöistä puheen ollen.


klikkaa kuva isommaksi
Lähikuvissa Elli näyttää jo ihan isolta tytöltä, mutta alin kuva paljastaa, miten pikkuinen hän tosiasiassa on. Paino on pysynyt samana eli 6,6 kilossa jo 2,5 kk. Ja kun Elli on jo 8,5 kk, luulen että hän jääkin kääpiögöötiksi. Mikä taas sopiim minulle paremmin kuin hyvin: pientä koiraa toivoinkin.

2 kommenttia:

  1. Elli näyttää tosi söötiltä ja tyytyväiseltä. ja mikäs on ollessa, kun emäntä niin paljon ajattelee hänen hyvinvointiaan ! Oikea suloinen miniatyyri Sulon rinnalla, vaikka tarmoa ja sisua riittääkin vähintäin kotitarpeiksi, mitä ei aina koosta ja ulkonäöstä arvaisi.

    VastaaPoista
  2. majava, Ellin siskot Luna ja Sissi painavat molemmat jo 8,5 kg, joten joko Elli on hitaasti kehittyvä tai sitten hänestä tulee minigöötti. Pieni on kaunista, sanoo Ellin veli Unto :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.