sunnuntai 30. elokuuta 2015

30.8.

klikkaa kuva isommaksi
30.8. ja pilvet peittävät taivaan. On taas opittava elämään pimenevien iltojen aikaa.

klikkaa kuva isommaksi
Tänään oli punnituspäivä: Elli on nyt 10,5 kk ja painaa 7,5 kg. Huomenna alkaa arkitottelevaisuuden alkeet -koulu Lauttasaaressa. Keväällä jo aloiteltiin, mutta silloin opiskelu loppui alkuunsa emännän selän kiukutteluun.4 kommenttia:

 1. Niin, koulu se alkaa Ellilläkin. Uskon että on yhtä innokas ja hauskaa tulee olemaan kuten muillakin ekaluokkalaisilla, paljon uutta ja kiinnostavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. majava, pieni koululainen muisti paikan ja veti sinne remmi suorana. Nyt ei lattiakaan enää yhtään pelottanut :)

   Poista
 2. Elli muistuttaa Tiitiä ulkonäöltään ja luonteeltaankin ainakin alusta-arkuuden osalta. Hauska sattuma, että molemmat myös pieniä tyttöjä :) Tiiti täyttää pian 2v ja painoa on nyt tähän mennessä kertynyt jopa 9,6kg. Pikkutirriäinen sekin silti edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora, Minäkin olen pannut merkille miten paljon Elli muistuttaa Tiitiä. Ovathan molemmat Ruusan pentuja. Minua ei Ellin pieni koko ollenkaan harmita, päinvastoin toivoin juuri pientä koiraa! Alusta-arkuuskaan ei ole paha ongelma kun ei kilpailu-uraa muutenkaan ajateltu. Elli pärjää loistavasti omassa elämässään ja on todella reipas ja taitava toisten koirien kanssa. Erittäin mielellään leikkii isojen kanssa. Ellihän on omasta mielestään ISO koira ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.