tiistai 31. tammikuuta 2012

Värikäs ...

klikkaa isommaksi

.. välipala

klikkaa isommaksi
Luettuani Pirjo Saarnian kirjan erilaisten rasvahappojen vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin olen ymmärtänyt, että viinerit ja muut teolliset kahvileivät eivät ole haitallisia vain painon kannalta, vaan että väärin syömällä kiusaamme elimistöämme myös rasvakudoksen tulehduksella ja ties millä kaikilla kauheuksilla. 

Niinpä yritän nyt kaupassa kulkea ryhdikkäästi  leipä- ja leivonnaistiskin houkutusten ohi mahdollisimman nopeasti. Ehkä opin, ehkä en: suklaahyllyt olen jo opinnut sivuuttamaan.


Alkukirjaimet, haaste 49 : VÄ

11 kommenttia:

 1. TAsta tuleekin mieleen etta ostin tuollaisia eilen enka ole viela maistanut

  VastaaPoista
 2. Upeita värejä!!

  Itselleni nämä ovat valtettavasti kuitenkin kielletyjä hedelmiä (refluksitauti)...
  mutta kielletythän aina maistuu tietenkin parhaimmilta :-)

  VastaaPoista
 3. Ostin viime vuonna Pirjo Saarnian kirjan Ruoan terveysvaikutukset ja muistin vasta nyt, että se on jäänyt lukematta! Aihe sinänsä kiinnostaa paljonkin. Ja varsinkin rasvahapoista on nyt ollut mielenkiintoista juttua lehdissä.

  Kannatti siirtyä tänne Bloggeriin!

  VastaaPoista
 4. Tuosta sitä saa puhtia päivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain kumman syystä mandariini ei siltikään korvaa kunnon kahvipullaa, enkä ole vielä oppinut laillasi ohittamaan suklaahyllyjä.
   Narraan itseäni että koska muutoin syön terveellisesti ja liikun paljon voin huoletta nauttia päivittäisen herkkuannokseni.

   Poista
 5. maiju, Tapsu, Hyvää ja terveellistä.

  hpy, Ei kannata jättää nahistumaan. Ne kuivuvat nopeasti mauttomiksi.

  Tampereen plikka, No voi, mutta toivottavasti moni muu terveellinen herkku käy välipalaksi.

  Katriina, Ihme, miten koko ajan tulee uutta tietoa ruoka-aineiden vaikutuksista. Syömisestä on tullut tiedettä.

  sini, Paljon vitamiineja ja hivenaineita maukkaassa muodossa.

  Mk, Olen kanssasi samanlainen: en osaa juoda teetä tai kahvia mussuttamatta samalla jotain hyvää. Eikä tarvitsekaan. Eihän ihmisen pidä ottaa kaikkea uutta tietoa niin kirjaimellisesti. Kohta uudet opit taas kumoavat vanhat. Nytkin tiedetään, että voi saattaa monessa paikassa olla parempi kuin kasvirasva, ainakin kovetettu sellainen!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat! Ai tuo onkin mandariini eikä appelsiini. Appelsiineista tuli mieleen, että ostin eilen varmaan maailman parhaita appelsiineja! Taisi olla Navel -merkkisiä ja ne oli niin makeita ja mehukkaita, etten varmaan ikinä ole syönyt.. nam nam =)

  VastaaPoista
 7. Täytyy sanoa, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Appelsiinin herkullisuus ja loisto.

  Tulee mieleen nuoruusvuodet, kun Suomessa ei talvella saannut vielä, niin paljon hedelmiä kuin nyt. Kevättalvella tuli Suomeen aina ihanat Jaffa appelsiinit ja kyllä ne maistuivat hyvälle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.