lauantai 11. elokuuta 2012

Venny ja Pamina päikkäreilläTänään  koiravahtina saatoin todeta, miten suuri onni pennulle on, kun sillä on isosisko tai apuäiti, joka ottaa sen hyvin vastaan. Syömisen jälkeen Venny ja Pamina kävivät päivälevolle ja vetivät silmät ummessa sikeitä toista tuntia. Molemmilla tyytyväinen hymy huulilla. Eivät edes havahtuneet pöydän ääreen kytikselle, vaikka söin teen kanssa kakkua. Onnelliset!Harmillista, ettei parempi kamera ollut mukanani, mutta kännykässähän jonkinsortin tallentaja kulkee aina matkassa.


12 kommenttia:

 1. Hyvän mielen kuvia nämä, koiraystävyyttä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tillariina, Niitä on ihana ihan vain katsoa. Nousee kyllä hymy huulille itsellekin.

   Poista
 2. Turvallista siellä kainalossa pienen nukkua:)

  Vaikka meillä Luna ja Vilma ovat viettäneet alusta asti paljon aikaa yhdessä, ne eivät ole koskaan nukkuneet tuolla tavalla kiinni toisissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katriina, Koirat ovat yksilöitä: meidän Monty ei yhtään ollut kylkimyyryläinen, mutta hänen edeltäjänsä - myös iso labbisuros - taas rakasti rötköttää sohvalla mieheni kanssa. Tämä pieni Venny tuntuu olevan samaa sorttia: haluaa syliin ja kuten kuvasta näkyy, viihtyy isosiskonsa kyljessä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. arleena, Ne on kyllä vastustamattomia!

   Poista
  2. Aivan hurmaavat kuvat! Pojan tyttöystävä kävi kylässä ja hänenkin piti katsoa kuvia pitkästi. Todettiin että kuva oikein säteilee onnea ja rauhaa!

   Poista
  3. majava, Aivan niin; koirat valavat ihmisenkin sieluun onnea ja rauhaa.

   Poista
 4. Voi luttarullaset!
  Minullekin on tulossa hoitohauva, nuorimman pojan pikuinen Coco Cotton. Vähän jännittää miten pärjääme, ja iskeekö pentuun koti-ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, Kyllä te hienosti pärjäätte. Pennut ovat luonnostaan uteliaita ja ihmisrakkaita. Onkin hyvä, että koira oppii pennusta asti olemaan luonasi, vanhemman koiran kanssa eroahdistus voi yllättää.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.