torstai 19. joulukuuta 2013

Tonttujen joulupuuro


klikkaa kuva isommaksi
Meillä jouluun kuuluu joulupuuro ja joulutontut. Nämä paperiset veijarit ovat kulkeneet mukanani jo yli puoli vuosisataa; varpaatkin on jo teipattu. Kuva on vanha, mutta aina sitä vähän onnistun parantelemaan. ;)


Valokuvatorstai, haaste 308: Joulun tunnelmia


10 kommenttia:

 1. Hauskat ilmeet tontuilla! Puuronkeittokin voi olla aika metkaa touhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tillariina K. Kohta ryhdyn puuronkeittoon itsekin :)

   Poista
 2. Vau, vanhat koristeet ovat parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkatar, Kaupat ovat pullollaan houkuttelevia joulukoristeita, mutta eihän niitä voi ostaa, kun entisiäkin on ihan liikaa. Nämä vanhat ovat ainoat, jotka enää nostan esille.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ameba Donna, Kiitos, nämä ovat omat suosikkini.

   Poista
 4. Aina mukavaa, kun jotkut tällaiset säilyvät perinteenä. Itselläkin yksi lapsuuskodin tonttu löytää aina samalle paraatipaikalle. Vaikka onkin jo melkoisen nuhruisen näköinen tapaus...

  Hauskaa joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. roomeri, Vanhoihin kiintyy! Hyvää Joulua sinullekin!

   Poista
 5. Teipattu? Luulin että vanhanaikaiset jälkarätit ovat pojilla. Kiva, että jaksavat sinulle vielä puuroa keitellä. Rauhallista joulua,tiedän, että se on vaikea tänä vuonna. Ympärilläsi on varmasti rakastavaa seuraa ja ajattelen sinua tänän jouluna lämmöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaari3, Olet oikeassa: pojilla on jalkarätit! Toisen jalat vain ovat vähän irronneet puunoksasta, jonka päällä tontut istuvat, ja v. 1992 edesmennyt äitini on korjannut asian maalarinteipillä. Täällä vietetään poikkeuksellisesti mustaa joulua, joten itse luontoäiti tuntuu komppaavan minun joulutunnelmiani. Kiitos ajatuksistasi! Ja hyvää joulua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.