torstai 23. lokakuuta 2014

Matkakuvia


Kävin pikavisiitillä Veronassa ja samalla myös Venetsiassa ja parissa paikassa Garda-järven rannalla. Pääasiana oli muutamaan viinitaloon tutustuminen. Koska haluan matkustaa kevyesti ja huolettomasti, en ottanut mukaani kameraa. Ehkä hyvä niin, sillä en osaa keskittyä kuvaamiseen samalla kun keskityn johonkin muuhun. Ihan ilman räpsimistä en silti selvinnyt, vaan pitihän minun  pari kertaa turvautua kännykkäkameraan.

Tässä saaliini:

klikkaa kuva isommaksi
 Pohjois-Italian kaunista maaseutua. Kuohuviinitalon ravintola, jossa syötiin tulomatkalla lounasta.

klikkaa kuva isommaksi
True love is forever. Veronan tärkein nähtävyys, Julian parveke vetää ihmisiä yhä vain, vuosisatojen jälkeen. Romeota ei ikävä kyllä näkynyt.


klikkaa kuva isommaksi
Paitsi kanavistaan Venetsia tunnetaan myös rutosta. Kuolema Venetsiassa, Thomas Mannin kuolematon rakkauskertomus sekin, omalla tavallaan. 

klikkaa kuva isommaksi
 Pakko oli ottaa kuva kanavastakin gondoleineen.

klikkaa kuva isommaksi
Kaikkein hauskin juttu Venetsiassa on sen tunnusmerkki siivekäs leijona lakikirjoineen. Välillä otus on varustautunut myös miekalla, ehkä uskottavuutensa vahvistamiseksi. Tämähän on sukua Suomen leijonalle. Mikäköhän siinä on, että juuri ne alueet, joilla leijonia ei ole, haluavat sen niin mielellään vaakunaansa?



1 kommentti:

  1. Mukava katsella matkakuvia. Samaa kierrosta olen myöskin aikoinaan tehnyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.