perjantai 27. maaliskuuta 2015

Parempaa pikaruokaa

klikkaa kuva isommaksi

En pahemmin ole einesten/pikaruuan ystävä; en edes ole kertaakaan tilannut pitsaa kotiini. Stockan Mealsistä olen silloin tällöin ostanut jotain valmista, mutta niihinkin kyllästyy nopeasti.
Mutta nyt on naapuriini ilmaantunut pikaruokapaikka joka valaisee arkeni, miksei myös pyhäpäivänikin. Yuzun sushi barissa voi käydä nauttimassa ihanat meren herkut joko paikan päällä tai kotiin vietynä. Tänään herkuttelin näillä kotona. Lounaaseen kuuluu kunnon annos maukasta misokeittoa. Nam!

klikkaa kuva isommaksi

4 kommenttia:

 1. Mä en oo vieläkään syönyt sushia. Tilaisuuksia olisi ollut ja saa niitä meidän marketistakin. Alle vuoden paikkakunnalla oli ravintolakin. Kylmä ruuan syöminen tuntuu haljulta. Kylmä riisi ja maustamaton, raaka kala...en tiedä. Ei vaan jotenkin tunnu hyvältä. Toisaalta voivatko miljoonat ihmiset olla väärässä? Ei kai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tillariina, siinäpä onkin ero marketin valmiiden sushien ja ravintolassa tilauksesta tehtyjen välillä. Jääkaappikylmänä ja ties miten pitkään tiskissä maanneina ne eivät olekaan yhtä hyviä. Makua tulee soijakastikkeesta tuoreesta inkivääristä ja tulisesta vasabitahnasta kunkin oman maun mukaan. Kalojen pitää olla ehdottoman tuoreita!

   Poista
 2. Samaa mieltä eli tämä on kyllä ihan huippuhyvä sushipaikka, jota toivoisi paikallisten käyttävän! Olen monesti jo tilannut sieltä, enkä ole pettynyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.