keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Iskias iski ..


... enkä pysty kantamaan Elliä portaissa ja kävelemäänkin vain vaivoin. Naapuriapu on ollut kullan arvoista!

Nyt on kuitenkin pakko turvautua vielä järeämpään apuun: Elli lähtee synnyinkotoonsa hoitoon kunnes emäntä kykenee taas rappusiin ja lenkille. Vaiva kuulemma paranee itsestään, mutta saattaa otta aikansa. Liikkeellä pitää olla, makuuasento on kaikkein kivuliain.

Vanhuus ei tule yksin! Tai siis nimenomaan tulee yksin, koskapa vanhuksen pitää nyt luopua ainoasta seuralaisestaan - ainakin toistaiseksi :-(

10 kommenttia:

 1. Kyllä nyt toivoo että pian paranisit. Siinä tulee molemmilla ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mummeli, Kiitos, tämä on kyllä ankara paikka. Mutta kiitollinen olen, että Elli pääsee niin kivaan hoitopaikkaan.

   Poista
 2. Olen kerran potenut pahasti iskiasta ja olin samalla viimeisilläni raskaana. Paha yhdistelmä. Sairaanhoitaja laittoi alaselkään akupisteisiin vettä injektioneulalla ja nousin sängystä ihan omin jaloin ilman kipuja. Voi sanoa, että ihmeparantuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tillariina, Kokemuksen perusteella uskon akupunktioon. Juuri äsken sain kokeneelle akupunktion asiantuntijalle ajan huomiseksi.

   Poista
 3. Paljon tsemppiä todella vaatii. Elämä on täynnä yllätyksiä ja odottamattomia harmeja. Mutta usein ne kuitenkin kääntyvät parhain päin, vaikkei sitä alussa osaa uskoakaan. Aika ja urheutesi auttaa. Pikaista paranemistasi toivoen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. majava, kiitos ja kiitos avusta! Kyllä tämä tästä: Elli on hyvässä hoidossa ja sain huomiseksi ajan akupunktioon.

   Poista
 4. Tosi kurjaa. :( Toivottavasti paranet pian ja pääsette Ellin kanssa jatkamaan kevään ihmeiden ihastelua. Hyvä hoitopaikka on kullanarvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta, Totta puhut: hyvä hoitopaikka on kuin taivaan lahja. Ellillä on nyt hyvä paikka, ja silti häntä siellä vähän ujostuttaa. Onneksi leikkiminen toisten koirien kanssa sujuu riemukkaasti niin että minulla ei ole sen puoleen mitään huolta. Mihinkään tuntemattomaan hoitopaikkaan olisi ollut ihan kamala häntä viedä. Nyt Elli saa hyviä kokemuksia ja varmasti oppii paljon uutta, kun saa olla aamusta iltaan ulkona mukana maalaistalon touhuissa. Toivon hartaasti, että oppisi kulkemaan portaissa!

   Poista
 5. Voi sentään, sanoo kipukroonikko ja ymmärtää. Auttoiko akupunktio? Hyvää vaalipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa, Ei, akupunktio ei tällä kertaa auttanut, vaan sanoisin jopa päinvastoin. Harmi, koska kerran aikaisemmin olen saanut akupunktiolla jalkapöydän kovan kivun häviämään. Nyt vain odottelen että aika parantaa. Hyvää vaalipäivää sinnekin; könkkäsin sentään äänestämään ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.