perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pian puolivuotias

klikkaa kuva isommaksi
Ensi tiistaina Elli täyttää 6kk. Mittaa on tullut jo sen verran, että piti hankkia uusi peti kun vanhaan neiti mahtuu enää kippurassa. Uusi sänky saapui tänään, ja Elli käynnisti heti perusteellisen laadun arvioinnin.
klikkaa kuva isommaksi
Saa nähdä täyttääkö tuote laatukriteerit; tilaa ainakin riittää! Pinta on kivan liukumatonta ja puhtaana pidettävää mikrokuitua.
klikkaa kuva isommaksi
Elli sai myös uuden puolikuristavan Ratiapannan. Sen on suunnitellut Ristomatti Ratia ja se on hyvin leveä ja ihanan pehmustettu.
klikkaa kuva isommaksi
 Nopea pujottaa pään yli, eivätkä karvat jää tukistamaan soljen väliin, kuten helposti saattaa käydä rukkapannan kanssa.
klikkaa kuva isommaksi
Ellillä on myös hoitopöytä, jolla harjataan sekä harjoitellaan kynsien, korvien ja hampaiden tutkimista. Tämä siksi, että Elliä ei sitten näyttelyssä pelota, kun siellä nostetaan pöydälle.

klikkaa kuva isommaksi
Kakkapusseja kuluu ja niitä haetaan Mustista ja Mirristä vähän väliä lisää. Ja tyylikkäällä tytöllähän kakkapussien tulee tietysti olla sävysävyyn remmin kanssa. Tai sitten väri rimmaa emännän asusteiden kanssa ;)

klikkaa kuva isommaksi

2 kommenttia:

 1. Ompa aika mennyt nopeaan. Niin ne kasvaa ja varttuu viisaudessa. Upean petin sai . kyll äsitä pitääkin tutkia tarkkaan voiko hyväksyä. Siltä kyllä näyttää että mieleinen on.
  Hyvää jatkoa pienelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mummeli! Tiukan laadunarvioinnin jälkeen peti on otettu käyttöön: kyllä se kelpaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.