lauantai 16. tammikuuta 2016

Telamäen pikku Julia

klikkaa kuva isommaksi
Elli on saanut ihailijan! Hän on kadun toisella puolella asuva tolleri eli novascotian noutaja Lexi, 2v., johon Elli tutustui eilen, kun koirat saivat temmeltää vapaina Telaniityllä. Nyt on Lexi mennyt päästään niin pyörälle että on karannut kotoaan jo kahdesti: ensimmäisen kerran peräämme kun Elli käveli kadulla ja toisen kerran istumaan meidän ulko-oven eteen. Näin vaikka kyseessä ei ole mikään juoksu-aika. Eikä onneksi tätä huolta tulekaan, kun Elli on leikattu. Lexin emäntä kertoi, että Lexi innostuu jo kun Ellin nimi mainitaan!

Kyseessä näyttää siis olevan tosirakkaus. Aika näyttää miten kestävää laatua tunne on; saammeko seurata Romeon ja Julian tarinaa nyt Telamäellä. Koirien välillä voi olla todellista pitkäaikaista ystävyyttä/ihastumista. Montyn suuri rakkaus oli Lucille, eikä asia muuksi muuttunut senkään jälkeen kun Lucille steriloitiin.

Elli taitaa olla aika vetovoimainen tyttö päätellen uskollisista ihailijoista, joita hän sai jo Salakkatiellä: Emil (pitkäkarvainen kääpiömäyräkoira) jaksoi istua ikkunassa odottamassa että saisi nähdä vilauksen ihastuksestaan kun Elli lähtee ulos. Ja sitten oli Oscar (lancaster heeler) jota oli vaikea saada kulkemaan talomme ohi (mutta silloin Ellillä oli juoksu-aika).

4 kommenttia:

 1. Lisää rapsutuksia ihanalle Ellille <3

  Minullakin kävi tänään kaksi koiruutta kylässä. Sain tänne vähän koirankarvoja ... Onnista, siitä hoitokoirastani, ei karvoja lähde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellu Tom, Koirat ovat ihania ystäviä - niin toisille koirille kuin ihmisillekin.

   Poista
 2. Ei mikään ihme, kun Elli on niin huippucharmikas yhtä hyvin luonteeltaan kuin ulkomuodoltaan, ilmeisesti hajultaankin, mutta sitä minä en osaa arvioida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. majava, Pitää paikkansa: Elli tuoksuu hyvälle - ihmisenkin nenään. Kasvattajan mukaan Ruusa (Ellin emä) tuoksuu ruusulle samoin kuin moni samasta sukulinjasta. Ellinkin turkissa on kukkamainen ominaistuoksu. Sitä on ihana nuuskutella :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.