lauantai 19. toukokuuta 2012

Ihana Livia


 Nyt ilahduttaa naapuruston uusi kuntokeskus. Livia mainostaa itseään tyylikkäänä naisten kuntosalina. Eikä yhtään liioittele. Tänne on helppo tulla, suoraan kadulta sisään.
  
Tästä ovesta olen usein aikaisemminkin kulkenut: ennen Liviaa näissä tiloissa toimi Musti ja Mirri -eläintarvikekauppa, jossa Montyn kanssa monet kerrat käytiin siankorvia hakemassa.

Sisustus on levollinen, valoisa, avara ja kaunis. Etten sanoisi naisellinen.
HUR-laitteet säätyvät sähköisesti, punttien kolinaa ja pauketta ei tarvitse pelätä.


Yksilöllinen kunto-ohjelma on tallennettu sirukorttiin, josta laite lukee tiedot ja säätää vastukset automaattisesti. Käsin voi toki hienosäätää, jos vastuksia haluaa muuttaa.


Parasta kaikessa: paikka on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kotoani. Täällä voi treenata itsekseen kaikessa rauhassa melkein mihin aikaan tahansa eli klo 6-22. Asiakaskunnan ikäjakauma on laaja: omistajan mukaan vanhin on nyt 82-vuotias, mutta hän on luvannut tuoda mukaan myös 90-kymppisen sisarensa. Ainoa rajoitus sulkee miehet ulkopuolelle. Luulen, että tästä tulee olemaan paljon iloa ja hyötyä.


(Kuvat kännykällä)

6 kommenttia:

 1. Vau, kivalta salilta vaikuttaa! Rentouttavia ja tehokkaita jumppahetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkatar, Kiitos. Tämä sali tosiaan poikkeaa ennen näkemistäni.

   Poista
 2. Jukra, tuo paikkahan on suorastaan esteettinen elämys. Vihdoinkin joku on tajunnut, että naisille pitää olla kivannäköinen paikka.

  Kerään itsekin rohkeutta ja tsemppiä, että saisin väännettyä luuni kolmensadan metrin päässä olevaan kylpylän kuntokeskukseen. Haluan kuntosaliohjelman, jota voisin käydä tekemässä pari kertaa viikossa. Nyt kun en enää voi käyttää tekosyynä edes sitä, että jos olisi tässä lähellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katriina, Minullekin ympäristön esteettisyys on tärkeää. Mene vaan sinne kuntosalille!

   Poista
 3. Onpas hieno juttu naisten omasta kuntosalista. Ja lähellä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arleena, Tämä on vähän uudenlainen konsepti vanhaan palveluun. Viereen avattiin juuri toinenkin kuntokeskus ja se on hyvin perinteinen levypainoineen. Jotenkin Livia tuntui kutsuvammalta. Luulen, että siitä tulee paikkakunnan naisille myös klubimainen rentoutumis- ja tapaamispaikka.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.