perjantai 26. lokakuuta 2012

Halloweenklikkaa kuva isommaksi
eli All Hallows' Eve on Suomessa aika uusi juhlan aihe. Ehkä se jollain lailla vastaa kekriä jota on vietetty samoihin aikoihin. Lapsuudessani tai nuoruudessani ei moisesta mitään tiedetty. 

Valokuvatorstain tämänkertainen aihe "karkki tai kepponen" ei sytyttänyt minussa mitään ajatusta, kun koko asia on ihan vieras. Tänään kuitenkin lähikaupasta ulos astuessani satuin kohdakkain tämän iloisen kurpitsalyhdyn kanssa. Noin ystävällinen hymy sytytti kuvaamisviettini ja nappasin hänestä kuvan kännykällä, kun muuta välinettä ei mukana ollut. 

Jotkut kuvat tarjoutuvat kuvattavaksi ilman että kuvaaja oikeastaan ajattelee koko asiaa. Nyt kävi juuri näin.


Valokuvatorstai, haaste 261: Karkki tai kepponen

6 kommenttia:

 1. Hyvä tapaaminen poiki hauskan kuvan joka sopii vastaukseksi kuin kurpitsa pölkyn nokkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisko, Ilman sitä en olisi keksinytkään mitään tähän haasteeseen.

   Poista
 2. Taas meitä yritetään höynäyttää hankkimaan tavaroita, joita emme tarvitse... ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pappilanmummo, Minulta on koko halloween-touhu mennyt ihan ohi. En edes tiedä mitä traditioon kuuluu, ei kai sentään lahjoja? Noita kurpitsajuttuja vaan näkee nyt kaupoissa. Palmusunnuntainahan meillä noidat kiertävät virpomassa ja keräämässä karkkia, mutta en ole nähnyt että tähän aikaan vuodesta.

   Poista
 3. Kamera pitaisi olla aina mukana mutta kayhan se kannykallakin (vaikken itse kayta sita muuhun kuin puhumiseen...). Eilen illalla vein postini kaupungin laatikkoon enka ottanut kameraa mukaan. Ja siella oli niin kaunis taysikuu valaistujen rakennuksien takana!!! Kurpitsasi olisi saanut seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hpy, Kamera todella pitäisi aina olla mukana. Omani on vain niin iso ja painava, että sen ottaa mukaan vain silloin kun oikein lähtee kuvaamaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.