sunnuntai 9. joulukuuta 2012

KivitasotKeittiön kivitasot (graniitti, väri Tan Brown) saatiin toisella yrittämällä paikoilleen - nipin napin itsenäisyyspäiväksi. Ensimmäisellä kerrallahan lieden ja altaan aukot olivat väärin leikatut. 

Tasot tilasin Diapolista. Virolainen firma, ja täytyy sanoa, että työn jälki on hyvä samoin kuin toimituksen palveluasenne, aukkojen kohdalla sattuneesta kömmähdyksestä huolimatta. Virhe korjattiin ja lopputulos on hyvä. Hinta-laatusuhde on erinomainen.
 
Olen oikein tyytyväinen tulokseen. Projekti tosin on vielä vähän kesken välitilan lasituksen osalta. Tiskialtaan taakse lasi on jo asennettu ja muut osat tullevat tällä viikolla. Keittiön ilme koheni kivasti, vaikka kaapistoja ei vaihdettukaan.

2 kommenttia:

  1. Kauniin nakoista. Ehka naytat pian koko keittion!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hpy, Kiitos. Keittiö on varsin pieni. Kaapistot (entiset, niitä ei nyt uusita) ovat pyökkiä, mikä rajoittikin kivitasojen värin valintaa aika lailla. Valkoisiin kaappeihin olisi ollut enemmän valinnan varaa. Pyökkiä on myös pikkuinen ruokapöytä, johon juuri kaksi ihmistä sopii syömään. Oikea ruokapöytä on ruokailutilassa olohuoneen puolella.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.