maanantai 27. tammikuuta 2014

Flunssaako ilmassa ...

klikkaa kuva isommaksi
.. vai mikä on kun väsyttää niin vietävästi. Unta vastaan taistellen katsoin kuitenkin ensin Prisma-studion, missä kerrottiin miten elintarviketeollisuus huijaa meitä syömään yli oman mittamme. Ja pian sen perään katsoin vielä MOT-ohjelman, missä taas näytettiin, miten holtittomien omistajien taistelukoirat raatelevat ihmisiä. Huhhuh, vaara vaanii ruokakaupassa ja sen ulkopuolella. 

Oloani saattoi tämän jälkeen piristää vain valokuvan tuunaaminen. Tulppaanikuvan otin jo muutama päivä sitten ja olin sen jo siirtänyt roskakoriin. Nyt sen palautin kun ei muutakaan näpelöitävää ole enkä jaksa ruveta kuvaamaan, kun on jo niin pimeääkin.


4 kommenttia:

 1. Uni paras lääke on...
  Toivottavasti olet jo toipumassa, pikaista paranemista sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Simpukka! Kyllä tämä tästä: tänään sain itseni kammettua senioribailatinoon merengueta ja tangoa tanssimaan ;)

   Poista
 2. Parane, ennenkuin sairastut :) Voisitko tulla siistimään minun valokuvakansioni; jos noin upeita kuvia olet roskiin heittänyt, voisit saada arkistoni suhtkoht tyhjiksi.
  Lol. Kaunis vaaleanpunainen ja kaunis valo. Nyt on alkanut tulppaaniaika, itsekin ostin melkein samanlaisia toissapäivänä. Laitanko sinulle kuvan blogiini, toivoen pikaista hyhinvointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaari3, Kiitos, kiitos, flunssa väistyi eikä enää käy tekosyyksi jäädä kotiin makoilemaan. Sain itseni pakotettua seniorilattareihin ja senioripilatekseen ja olo on heti paljon reippaampi :) Kiitos myös kauniista tulppaanista, kävin sitä blogissasi ihailemassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.