perjantai 28. marraskuuta 2014

Kansa on puhunut


klikkaa kuva isommaksi
Lähdin keskustaan katsomaan Sanomatalon valokuvanäyttelyä Helsingistä 125 vuoden ajalta ja ajauduin todistamaan kansan valtavaa kiinnostusta eduskunnan äänestykseen uudesta avioliittolaista. Riemulla ei ollut rajoja kun tulos lakivaliokunnan esityksen kaatumisesta tuli julki ja tasa-arvoinen avioliittolaki saa edetä. Tuntui hyvältä nähdä niin paljon iloisia ilmeitä ympärilläni. 

Henkilökohtaisesti asia ei ole minulle kovin läheinen, mutta pidän tulosta hyvänä. Kun asian merkitys on noin suuri osalle väestöä, eikä sen hyväksyminen ole keneltäkään millään tavalla pois, niin en ymmärrä miksi sitä silti niinkin kiihkeästi toisaalla vastustetaan. Tämä päätös muuttaa yhteiskuntaamme avoimempaan ja raikkaampaan suuntaan.2 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä, miksi lähteä toisten elämää määräilemään? Jos nykyinen systeemi heidän elämäänsä niin paljon vaikeuttaa, kai he sen itse parhaiten tietävät. mitä lapsiin tuee, niin kai kunnolliset vastuuntuntoiset vanhemmat ovat lapsille tärkeintä, eikä uusi ratkaisu mitenkään sodi sitä vastaan vaan on pikemminkin sen puolesta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.