tiistai 27. tammikuuta 2015

Pieni riiviö ....


...  asustaa suloisimmankin koiranpennun sisällä. Leikin varjolla yht'äkkiä suussa onkin maton kulma tai vielä mieluummin karva-alustan alle piilotettu vuodesuoja. Vuodesuojien riepottelu onkin Ellin lempipuuhaa ja siinä asiassa mittelemme voimiamme ja hermojamme. En tiedä, minkä verran Elli vielä ymmärtää kielletyn päälle, mutta sitä mukaa kun hän kiellosta huolimatta riepottaa karva-alustoja, minä nostelen niitä vähäksi aikaa pois ja piiloon. Ole sitten paljaalla lattialla. Lelut ovat kivoja, tietty,  ja aika hyvin Elli osaa niillä leikkiä myös itsekseen. Oikeat tavarat kuten vessaharja, pesupallo tai tasapainotyyny ovat jostain kumman syystä silti ihmeen kiehtovia.


Kirjahyllyt Elli on kuin ihmeen kaupalla onneksi jättänyt kokonaan huomiotta. Ehkä ilo on kuitenkin ennenaikainen; ehkä hän ei välitä niistä ennenkuin on oppinut lukemaan.

Toimistopaperin ja erilaisten brosyyrien silppuaminen työhuoneessa sen sijaan sujuu jo rutiinilla silloin kun olen niin uppoutunut koneella istumiseen esim. kuvankäsittelyn parissa etten ehdi tai kykene mitään muuta huomioimaan..

Mutta on se vaan niin suloinen!
 

 

5 kommenttia:

 1. Sitä juuri on - ja kuka voisi olla kovinkaan ankara kun toinen noin vetoavasti katsoo kauniilla silmillään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. majava, vetoava katse ja terävät hampaat. Ellillä on konstinsta joka lähtöön ;)

   Poista
 2. Meidän ensimmäinen koiramme Manu, puoliksi newfounlandinkoira, järsi pentuna kirjastosta lainaamani koirankasvatusoppaan selkämyksen. Kaikki muut kirjat säästyivät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iines, Manu halusi olla askeleen edellä kouluttajaansa ;)

   Poista
 3. Nuo vuodesuojat ovat kyllä käteviä, meillä aikoinaan oli käytössä niin pentujen kuin lastenkin kohdalla. Voi olla, että pitää taas tilata. Suloinen pentu!
  https://www.suomenlaitostekstiilit.com/tuote/viisikerroksinen-vuodesuoja-satiinilla-ja-kahvoilla/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.