lauantai 3. tammikuuta 2015

Toivo kävi kylässä


Jo uudenvuoden päivänä Elli sai ensimmäisen kerran mitellä voimiaan Vennyn ja Paminan kanssa, kun käytiin siellä kylässä. Vauhtia riitti, sekä pihalla että sisällä; harmi vain että silloin ei kamera ollut mukana. Nyt vahinko otettiin takaisin, kun Toivo tuli käymään. Vauhtia riitti täälläkin. Aluksi Toivo tosin yritti pakoon,  mutta huomasi pian, ettei herhiläinen mitään pahaa tarkoita ;)

klikkaa kuva isommaksi

klikkaa kuva isommaksi

klikkaa kuva isommaksi


klikkaa kuva isommaksi

klikkaa kuva isommaksi

klikkaa kuva isommaksi
Jo Paminan ja Vennyn kanssa sai ihmetellä, miten nätisti isot koirat osaavat pienen kanssa leikkiä. Mutta nuorena uroksena Toivo ylitti kaikki odotukset, aivan uskomatonta miten kärsivällinen voi nuori mies olla lasten kanssa! Kiitos, Toivo - ja kiitokset myös Rillalle, Paminalle ja Vennylle! 

Elli on saanut hyviä sosiaalistamiskokemuksia ennen kriittistä 12 viikon ikää, mitä pidetään tärkeänä koiran vastaisen kehityksen kannalta. Araksi nyhveröksi Elliä ei ainakaan voi moittia!


4 kommenttia:

 1. Orkideat ovat kadonneet maailmastasi, koirat tulivat! Niistä on varmasti kivasti seuraa jos on hoidettavaakin. Mukavaa ja antoisaa uutta vuotta, Ina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaari3, Pikkupennusta on uskomattomasti sisältöä elämään! muuta ei paljon ehdi ajatella, kuvaamisesta puhumattakaan.

   Poista
 2. Kylläpä Toivo on kiltti koira! Ihania kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. majava, ihan totta, minäkin olin yllättynyt miten nätisti 1,5 vuotias uros voi käyttäytyä pennun kanssa. Toivo onkin latino, eli Espanjasta Kuopioon muuttanut labbis, Carlan koira.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.