sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Koirien uimarannalla

klikkaa kuva isommaksi
Haukilahden koiraranta on Ellin paratiisi. Rannalla on tilaa juosta ja usein siellä on myös koirakavereita, jotka saa haastettua takaa-ajoon. Yhdessä juokseminen on hauskinta mitä Elli tietää. Ja pienistä jaloistaan huolimatta Elli voittaa melkein kaikki paitsi vinttikoirat - niille Ellikään ei pärjää. Mutta muuten Elli mennä vilistää kuin pallosalama.

Juoksunkisan jälkeen vielä kierros vedessä ja sitten hiekkaan pyörimään:

klikkaa kuva isommaksi


4 kommenttia:

 1. Näyttää nautinnolliselta ! Eräitä ei pelota kylmä vesi, niin kuin toisia..

  VastaaPoista
 2. Ihana Elli :) Tykkääkö Elli uida vai käykö vaan kahlailemassa vedessä? Tiitillä alusta-arkuus näkyy veden äärelläkin, pelkää erilaista "pintaa" ja varoo koskemasta veteen tassullakaan. Kesällä yritin houkutella sitä edes kahlaamaan, muttei millään uskaltanut. Kun kannoin käymään vedessä, niin paineistui tilanteesta todella paljon. Kuitenkin vesisateella kävelee onnellisena lätäköidenkin läpi. Välillä ei aina meinaa ymmärtää tuota Tiitin sielunelämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora, Elli juoksee veteen innoissaan toisten perässä, mutta ei varsinaisesti ui. Itsekseen vain kahlailee. Vettä Elli ei siis pelkää, mutta kaikenlaisia pintoja kyllä. Ei uskaltanut astua laminaattiparketille, mutta puisella lattialla nyt kävelee. Elli on toisaalta hyvin utelias ja rohkea - ja sitten yhtäkkiä maailman epäluuloisin pelkuri. Ota hänestä nyt selvää ;) Jos otan syliin ja kannan pelottavan paikan ohi, niin vapisee kuin horkassa ja tarraa pikku tassuillaan kouristuksenomaisesti käteeni. Ellin sielunelämän opas olisi todella hyvä asia.

   Poista
  2. Nora, Ylläoleva anonyymin vastaus on siis minulta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.