torstai 15. lokakuuta 2015

Sumuinen ranta

klikkaa kuva isommaksi. (Kuvan otti Rockyn emäntä Pirjo)

Edellisessä postauksessa ihmettelin lokakuun aurinkoisia päiviä, mutta sumukin voi olla kaunista. Tänä aamuna oli rannassa tyyntä ja sumu verhosi lähisaaret pehmoiseen utuun. Maisema oli kuin maalaus!

Elli on saanut harjoitella vapaana oloa, ja se sujuuukin jo varsin mallikkaasti. Elli juosta viipottaa, mutta ei lähde ihan omille teilleen. Kutsuun vastaa useimmiten oikein hyvin. Vain jos lähistöllä on kivoja kavereita, niin silloin korvat tahtovat mennä tukkoon.

Tänään kierrettiin koko ranta kivan villakoiran, Rockyn kanssa ja vauhti oli hirmuinen, siis koirilla. Ollakseen matalajalkainen pötkylä Elli on käsittämättömän ketterä ja vikkelä. Välillä suorastaan pelästyn, kun Elli kiitää isojen kivien päälle ja päältä alas melkein tassujen koskematta. Elämä hymyilee - on hyvä että putkiremontin kauhujen vastapainoksi on jotain oikein hauskaakin ajateltavaa! Ja onneksi olemme saaneet viettää loppupäivät aina sisareni luona kaukana työmaan metelistä.

4 kommenttia:

  1. Ihana kuva ! Ellikin on hetkeksi hiljentynyt kuin utuista maisemaa kunnioittamaan. Kun olen seurannut hänen kiitämistään ja hyppyjä kallion kivien ja kolojen lomassa, voi vain todeta että mestarillista, suorastaan uskomatonta, ja vain yksivuotiaalta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Majava, Elli nauttii suuresti kun saa kiitää pitkin rantoja. Toivon vain ettei lähde pupun perään tai autotielle.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.