perjantai 30. marraskuuta 2012

Keittiöremppaa


klikkaa kuva isommaksi
Keittiön kivitasot toimitettiin sovittuna päivänä ja oikean pituisina, mutta altaan aukko oli väärin leikattu. Koko homma meni uusiksi. Välitilan lasia ei sitäkään nyt päästä laittamaan eikä hanaa ja allasta paikoilleen.

Retkielämä ilman keittiötä jatkuu ensi viikkoon. Toivottavasti ei yli itsenäisyyspäivän, mutta kaikkeen on parasta varautua. Harmillista!!

10 kommenttia:

 1. Vau, upeat kivitasot tulossa!Harmi kun munasivat leikkauksen, tulee kalliiksi yritykselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkatar, Onneksi Diapol vastaa koko projektista mittauksesta asennukseen. Ei tarvitse etsiä syyllisiä.

   Poista
 2. Voi retkielämää.
  Mielessä vielä omat remonttimme, jolloin opin, ettei mikään mene niinkuin meinataan, mutta lopulta sitten kuitenkin menee vaikkei ihan meinaamisten malliin aina mennytkään.
  Voimia retkielämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, Kumma vaan, että aivan selkeätkin asiat menee pieleen. Yllätyksiä voi aina odottaa, mutta tällä kertaa kysymyksessä oli ihan puhdas moka: lukivat tilausta väärin. Toivotaan, että toisella yrittämällä onnistuu.

   Poista
 3. Keittiön kivitaso on ollut kyllä oikein hyvä valinta ainakin meillä. Labrador blue on meidän sävy. Teillä ilmeisesti ruskeampi. Kivitasojen on tosiaan oltava just eikä melkein oikean kokoisia. Muistelen, että meilläkin oli vaikeuksia, mutta onneksi ujutus paikalleen kuitenkin onnistui. Painavat turkasesti, eli jokainen siirto työläs. Voimia remppailijoille! Taitaa olla niin kun sanotaan, kun yhdestä päästä alkaa rempata, niin se leviää loulta koko huusholliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta, Kivi on Diapolin Tan Brown. Se on melko tumma, mutta vähän häivähtää ruskeaa. Keittiökaappeja ei vaihdeta ja pyökkinen ruokapöytäkin jää, joten kiven valinnalle ei ollut kauheasti vapausasteita. Labrador blue olisi olut jo nimensä perusteella meille oikea, mutta se olisi parempi jonkun muun kuin pyökkikalusteen kanssa. Välitasoon tulee opaalivalkoinen lasi. Vanhoja laattoja ei onneksi tarvitse irrottaa.

   Poista
 4. Meillä valitasossa opaalilasi valkoiseksi maalatun seinän päällä. :)

  VastaaPoista
 5. Terveiset Teille molemmille Miami South Beachiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta, Kiitos, sielläkö te olette? Nauttikaa auringosta, täällä on taas vuosisadan lumimyrsky.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.