sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Veneitä ja veneilijöitä

klikkaa kuva isommaksi

Merenkävijöiden laiturissa on tänä kesänä vieraillut entistä komeampia veneitä. Kiinnostaa aina tietää, millaista väkeä näiden mahtiveneiden omistajat/haltijat ovat. Takimmaisen veneen väsynyt kippari ainakin oli nokkaunilla:

klikkaa kuva isommaksi

Laiturin vieressä pyörähti näytillä myös tämä komea vene, joka ei kuitenkaan laskenut maihin - kunhan vain kävi esittäytymässä.

klikkaa kuva isommaksi

 Uteliaisuuttani jäin seuraamaan sen touhua ja huomasin,

klikkaa kuva isommaksi

että komea vene onkin lasten lelu. Veneen nimi on hauskasti Baja; mahtavatko pikkukipparit arvata mitä assosiaatioita vene saattaa herättää:

klikkaa kuva isommaksi

Parkkipaikalla oli näytteillä vielä hauskannäköinen autovanhus:

klikkaa kuva isommaksi

Sen lisäksi että rekisterikilpi on mieheni tyttären nimi, auto jostain syystä toi mieleeni Aku Ankan. Sympaattinen menopeli.

7 kommenttia:

 1. Kylläpä olet kuvannut komeita leluja :)

  VastaaPoista
 2. Upeita on paatit. Kaukana niista tervatuista soutuveneistä. Onhan nyt ollutkin oikein veneilykesä. valtava omaisuus on kiinni noissa nykyveneissä. Mutta komeita ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mummeli, Minustakin vanhat, käsinveistetyt puuveneet olivat kauniita; kulkivat kuin lastu laineilla.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. hpy, Yleisesti ottaen ei ole, mutta tänne on viimeisen vuosikymmenen aikana muodostunut kokonaan uusi rikkaiden luokka, joiden tulot ja elintaso ovat aivan toisesta maailmasta kuin meidän tavallisten kuolevaisten.

   Poista
 4. Meillä kaikilla on tykkäämisemme ja perimämme, raha, perhoset, postimerkkeily, narsismi,hienot autot, pitsin nyplyy, soffalla mitään ajattelematta loikominen, askeesi muutamia mainitakseni. Eikä kai toinen ole parempi toista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.