maanantai 30. kesäkuuta 2014

Crocsit ...

 ... edustavat silmissäni mauttomuuden huippua. Nuo prässätyt muovikengät, jotka ovat valloittaneet maailmaa jo jonkin aikaa. Kaikilla ne tuntuvat olevan ja kuulemani mukaan niihin ollaan tyytyväisiä. Olen nyt itsekin liittynyt jonon jatkoksi massojen joukkoon.

klikkaa kuva isommaksi
 Ehkä ne eivät olekaan hassummat, kun niillä voi kävellä veteen ja ne on helppo potkaista pois jalasta kun ramppaa sisään ja ulos. Tässä mallissa on pohjissa kumiset liukuesteet, joten näillä uskaltanee kulkea myös kalliolla.

klikkaa kuva isommaksi
Kaupat tehtyäni myyjätär valisti, että kengät on hyvä pitää viileässä, sillä kuumassa ne voivat kutistua. Aika omituista; tarkoitukseni oli nimenomaan käyttää näitä aurinkoisilla ilmoilla. Ainakaan niitä ei kuulemma kannata jättää aurinkoon silloin kun ne eivät ole jalassa.

P.S. Myyjä oli oikeassa: unohdin crocsit kuistille aurinkoon ja kutistuivathan ne. Muutenkin ne jo ennen kutistumistaan hankasivat helteessä jalkapöytääni rakon. Ei tullut minusta crocsien ystävää, jätin ne mökille yhteiseen käyttöön.
 

12 kommenttia:

 1. Outoa tosiaankin, että kuumassa kutistuvat, materianhan on tapana laajeta lämpimässä .. Tiedä häntä, näistä hirivtyksistä löytyy myös ihan kelpo ykislöita esim. purjehdukseen sopivia. :) Omasta kaapista ei vielä näita löydy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en olisi uskonut,että näillä olisi kaappiini mitään asiaa, mutta saa nähdä, ehkä ovat ihan käyttökelpoiset - joissakin olosuhteissa (siis mökillä) ;)

   Poista
 2. Pihaoven edessä odottavat, niihin on helppo jalkansa sujauttaa. Enpä ole huomannut niiden pienentyvän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa, Juuri niin, olen huomannut, että nämä on helppo jättää siihen oven pieleen.

   Poista
 3. Vaikka kuinka käytännöllisiä olisivat tuollaiset muovipatiinit niin en jalkaani laittaisi. Paljain jaloin, nahkakengin tai kummisaappain on ihmisen hyvä astua polkuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mattisaisa, Onnittelen hyvää makuasi! Olen prikulleen samaa mieltä kanssasi, mutta aion nyt kokeilla nämä kuitenkin. Ihan vaan på skoj ;)

   Poista
  2. Tällaisissa kevytmielisissä kokeiluissa on aina se vaara että pinnallinen markkinamiehen juoni vie koko käden tai tässä tapauksessa jalan.

   Poista
  3. mattisaisa, :-)
   Elämässä joutuu joskus ottamaan kaikenlaisia riskejä.

   Poista
 4. Ihan käyttökelpiset ovat kun vain pistäytyy ulkona nopeasti. Ovensuussa mukavat jakaan sujauttaa ja helpot pois potkaista sisälle tullessa. En luopuisi niistä tuossa pihakäytössä.

  VastaaPoista
 5. Kätevät veneillessä. Muistan erään sukulaisen iloinneen kelluvista kengistään, kun veneensä oli kaatunut... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta, Vielä tällainenkin hyvä ominaisuus! Ihanaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.