keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Harjoituksia


klikkaa kuva isommaksi
Pikkupennulle KAIKKI on uutta ja ihmeellistä. Sehän ei mitenkään voi tietää mitä saa tehdä ja mitä ei. Ja aina pitää kokeilla onko se mikä äsken oli kiellettyä vielä nytkin kielletty. Elli kyllä kuuntelee tarkkaan mitä emäntä sanoo. 

klikkaa kuva isommaksi
 Tänään harjoiteltiin kaulapannan pukemista (en tykkää) ja autoilua kahdestaan (en tiedä tykkäänkö siitäkään) kun haettiin entisten lisäksi postista kaksi karva-alustaa (minut jätettiin hetkeksi autoon YKSIN). Ja sitten jätettiin vielä yksin siksi aikaa kun emäntä haki paketin autosta kotiin (ei mukamas saa kannettua samalla kertaa pentua ja laatikkoa).

klikkaa kuva isommaksi
Arvatkaa vaan, maistuiko uni kaiken tämän jälkeen.

Labbiksiin tottuneelle gööttipentu muistuttaa ulkonäöltään enemmän ketunpoika kuin koiranpentua. Kuvista ei mitenkään saa käsitystä siitä, miten hirveän pieni Elli on.


6 kommenttia:

 1. Tuosta ensimmäisestä kuvasta voi päätellä, että pieni on, kun vertaa kirjoihin, jotka ovat taustalla ja tietää, että kuva-alan edessä oleva näkyy suurempana.
  Postauksista välittyy ilosi!

  VastaaPoista
 2. Tosi söpö koiruli, hellyttävä.

  VastaaPoista
 3. Viimeisessä kuvassa todentotta on pieni ketunpoikanen unessa!

  VastaaPoista
 4. Ja ensimmäisessä kuvassa on SUURET korvat - Dumbo tulee mieleen. ;)

  VastaaPoista
 5. Pieni metsän elävä tulee aivan kuvista mieleen !

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommeteistanne! Elli todella on kuin pieni metsän eläin. Ihan eri tyyppi kuin labbispentu, joka selvästi on koiranpentu. Korvat ovat tosiaan kuin Dumbolla ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.