sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Mikä miehessä viehättää, entä naisessa?


klikkaa kuva isommaksi

Itsenäisyyspäivää vietettiin jälleen juhlavin menoin. Lehdistö ja kansa käyvät nyt kuumana puntaroidessaan, kuka naisista oli seksikkäin. Ja kenen puku oli kaunein. Naisparat, mikä hirveä paine ja stressi! Pitää olla sekä seksikäs että tyylikäs, jotta mainittaisiin. Tyylittömät saavat armotta kuulla kunniansa.

Mutta kuka herroista oli mainituin, suosituin ja ihailluin? Tietenkin sotaveteraani Hannes Hynynen, 101-v! Minunkin mielestäni oikein charmantti herra, kertakaikkiaan. Tanssiin herran vei ainakin Sofi Oksanen ja Jenni Haukio painoi hänen kanssaan posken poskea vasten. Yksikään naispuolinen veteraani, lotta ei saanut ollenkaan vastaavaa huomiota osakseen, mahtoiko päästä edes tanssimaa?

Miksi miehet hurmaavat pelkällä omalla olemuksellaan, kun taas naisilta edellytetään niin paljon ulkoista laittautumista. Eikö naisen charmi pure? Ovatko naiset tyhjiä kuoria, kuin nukkeja, jotka pitää tällätä viehättäviksi ennenkuin kelpaavat? Eikö naisessa mikään muu herätä ihastusta kuin seksikäs olemus ja komeat vaatteet?


2 kommenttia:

  1. Älä muuta sano! Vanhan miehen kanssa voidaan kujeilla ja flirttailla, nainen siirretään johonkin sukupuolettomaan fossiiliosastoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta Mentula, aivan niin, ja nainen siirretään tuohon näkymättömien fossiilien joukkoon jo melko varhain ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.