maanantai 1. joulukuuta 2014

Valmiina ollaan


klikkaa kuva isommaksi
Kaikki alkaa olla valmista Ellin kotiintuloa varten. On hankittu sänky, leikkiaitaus, näyttelyhäkki, joka toimii myös autossa, panta ja remmi, ruokakuppi, koiraportti, liukumattomia karva-alustoja, Inupect forte .... mitäköhän vielä? Enää pitää rullata pois mattoja  ja sähköjohtoja.

Vinkulelut voivat joskus ihmisen korville sietämättömiä, mutta kuvan punaisen angry birdin kuulevat vain koirat.

klikkaa kuva isommaksi
Näyttelyhäkki on hyvä keksintö: sinne pentu voi halutessaan vetäytyä turvaan kuin omaan pesäänsä. Häkki on helppo ottaa mukaan myös autoon ja kyläreissuille. Oviverkot voi sulkea vetoketjulla tai jättää auki. Häkki taittuu kädenkäänteessä kasaan ja kulkee mukana kuin salkku.

Enää ei puutu kuin asukas; Godot'a mukaellen: ensi viikolla hän tulee:

Kuva: Kirsi Liikonen /Wäliharjun kennel, klikkaa kuva isommaksi


6 kommenttia:

 1. Ompa hän aivan ihanan suloinen. Aivan koirakuumetta pukkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rita, Suloinen on, muuta en voi minäkään sanoa :)

   Poista
 2. Enemmänkin kuin valmiina - supervalmiina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta Mentula, Ja tänään kävin taas Mustissa ja Mirrissä. Liiat lelut pannaan kyllä kaappiin ja annostellaan sopivasti. Korkeintaan kolme lelua kerrallaan, sanotaan koirakirjassa ;)

   Poista
 3. Näyttää juuri mukavan juonikkaalta... Säpinää seuraa ! Ihanaa kun olet niin hyvä valokuvaajakin: saamme varmaan nauttia kaikista kehityksen ja kasvun ihmeistä pennun elämässä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. majava, Olen kyllä kuin rakastunut, kun noita pentukuvia katselen. Maltan tuskin odottaa että pääsen itsekin kuvaamaan. Tämä erinomainen kuva on kasvattajan ottama.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.