perjantai 12. joulukuuta 2014

Uusia asioita ja uudet kuteet


Nyt on harjoiteltu ulkoilemista ja remmissä kulkemista. Tämä sujuu ja on oikein hauskaa. Pihalla mennään kova kyytiä ja takapihan metsikössä on kuulkaa jänniä juttuja!

klikkaa kuva isommaksi
  Autoiluharjoitukset taas eivät ollenkaan ole mukavia, ei varsinkaan, kun joku saa odottaa YKSIN autossa kun emäntä pistäytyy Sorsiksella. No, kai jonkun täytyy sitä lohta käydä ostamassa; pelkkiä nappuloita kun ei syö erkkikään.

klikkaa kuva isommaksi
  Tänään sitten kurvattiin kauemmas, oikein Tapiolaan, missä kuljettiin kuin ulkoavaruudessa: parkkihallin läpi Ainoan ostoshelv.. anteeksi paratiisiin, Stockmannin läpi Sampokujalle ja liikkuvia portaita pitkin paikkaan, missä vihdoin oli jo jotain järkevääkin myynnissä.

klikkaa kuva isommaksi
  Ensin kyllä piti sovittaa erilaisia VAATTEITA (ihmisten hölmöyksiä; ei kai susihukkasetkaan hepenissä juoksentele), mutta onneksi ostettiin myös kanaherkkuja ja sitten mannekiini sai palkaksi valita itselleen mieleisen lelun. Valinta oli selvä: kettu sattui heti silmään, onhan meissä vähän samaa näköä.

klikkaa kuva isommaksi

klikkaa kuva isommaksi

klikkaa kuva isommaksi
Tänään on tiedossa vielä mojova oppitunti, kun Venny ja Pamina tulevat kylään. Siitä varmaan enemmän seuraavassa postauksessa.


4 kommenttia:

  1. Ellillä on oikein nätti neule :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirpa, Minustakin oikein tyylikäs, vaikka vähän väljä ;) Vähän se haittaa juoksemista.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.