keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Retkielämää olohuoneen lattialla

klikkaa kuva isommaksi
Elli oli eilen sterilointileikkauksessa. Nyt pitää olla aloillaan eikä sängylle saa hypätä, sen paremmin kuin sohvallekaan. Tämä on Ellille outoa. Niinpä nukumme molemmat nyt olohuoneen lattialla.

klikkaa kuva isommaksi
Siinä pötkötellessä voimme samalla ihailla harvinaisen komeaa amaryllistä.

klikkaa kuva isommaksi


3 kommenttia:

 1. Siskolta tsemppiä toipumiseen! On Elli vaan niin Tiitin näköinen. Me selvittiin sterkkauksen jälkeinen jakso täysin ilman kauluria, kun pidin Tiitillä vauvan bodyä päällä. Tiitillä niin pieni töpö, että sen sai hyvin laitettua takaa kiinnikin :)

  Saanko kysyä paljonko teillä päin maksoi sterkkaus? Tiitille saatiin ensimmäisestä paikkaa hinta-arvio 400 euroa, mutta eläinlääkäriä vaihtamalla päästiin toiseen paikkaan hintaan 280 euroa. Elli kun suunnilleen samaa kokoluokkaa, niin mielenkiintoista tietää hintaeroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora, Univet Espoossa maksoi avoleikkauksena kaikkiaan 570 euroa. Hintahaitari on näköjään aika hurja. Tiesin kyllä Univetin kalliiksi, mutta se on myös erittäin hyvin varustettu ja olen siellä käynyt edellistenkin koirien kanssa. Elli painaa 7,5 kg ja eivät suositelleet näin pienelle tähystysleikkausta. Se olisikin ollut vielä kalliimpi. Elli on niin kiinnostunut haavasta että pakko pitää kauluria. Haavasidokset ei pysyneet hetkeäkään paikoillaan, niin laitoin omasta putkikaulurista Ellille bodyn. Nyt liikkuminen sujuu jo paljon paremmin kuin aamulla. Miten kauan Tiiti piti estää hyppäämästä sonkyyn tai sohvalle? Elli kerkisi tänään jo kerran livahtaa sänkyyn;) Alas hyppääminen voikin olla vaarallisempaa, ainakin kaulurin kanssa. Nostin alas.

   Poista
 2. Onpa joo hurja hintaero. Mutta jos on tuttu eläinlääkäripaikka niin siellä mieluusti käykin aina.
  Meille sanottiin ettei kahteen viikkoon saisi hyppiä, mutta pitää myöntää ettei ihan niin tehty. Viikon jälkeen Tiiti loikki jo välillä sänkyyn, jos en kerennyt olla aina nostamassa sitä. Rappuset kannoin sen ne kaksi viikkoa, mutta sen sänkyyn loikkimisen kanssa en ollut niin tarkka sitten kuitenkaan. Haava oli ok ja Tiitin rajoilla mentiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.