torstai 10. joulukuuta 2015

Vauvabody vs. kauluri

klikkaa kuva isommaksi
 Noran ja Tiitin vinkistä kävin ostamassa Ellille vauvabodyn. Jospa sen avulla vältettäisiin kauluri. Ihan alkuun ei body herätä Ellissä suurta innostusta, mutta ehkä se kuitenkin on mukavampi kuin pönttö päässä. Tärkeintä on, että toipilas ei itse pääsisi leikkaushaavaa hoitamaan.

klikkaa kuva isommaksi
En tiedä onko Ellin nyt vetänyt hiljaiseksi uusi puku vai aamulla annettu kipulääke. Joka tapauksessa Elli on asettunut päivälevolle ja siihen paras paikka näyttää olevan Sulolta lainaksi saatu tyyny.

klikkaa kuva isommaksi

7 kommenttia:

 1. Hän on vallan liikuttava vauvabodyineen !

  VastaaPoista
 2. Voi sentäs. Taisi mennä Elli vähän noloksi :)

  VastaaPoista
 3. Voi onpa Ellillä nyt söpö puku ;) Tiiti oli myös ehkä vähän vaisu bodyn kanssa, mutta oppi liikkumaan hyvin se päällä. Kauluria sille kerran kokeilin ja se "ahdisti" selvästi liikaa. Toisaalta ehkä ihan hyvä, että body rauhoittikin menoa steriloinnin jälkeen eikä ollut niin tättähääränä touhuamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora, Ellillä on nyt vuoronperään kauluri ja body: pihalla ilman remmiä ulkoillessa kauluri ja sisällä body. Yksin en uskalla jättää pelkässä bodyssä, koska välillä se valuu kokonaan pois päältä. Kiltisti Elli antaa laittaa päällensä kummankin, vaikka ei varmasti niistä tykkääkään.

   Poista
 4. Voih, vikan kuvan surullinen katse on 100% samanlainen kuin Rillalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri, Niinpä, eihän toipilaana ole mukavaa, mutta lopussa kiitos seisoo!
   Onneksi Elli näyttää pärjäävän aika hyvin kaulurin kanssa. Montylla jouduttiin kauluria pitämään aika monta kertaa, ja mökillä Monty mennä viipotti maastossakin pönttö päässä niin että hippulat vinkui. Välillä törmäili esteisiin, mutta niistä bälittämättä taas riensi eteenpäin;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.