torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden vaihtumista odotellessa

 Uusi vuosi raketteineen on aina pienen jännityksen paikka koiraperheessä. Ainakin ennenkuin on selvinnyt, miten koira asiaan suhtautuu. Montyn kanssahan mitään huolta ei ollut: Monty ei reagoinut raketteihin millään tavalla, ei sisällä eikä ulkona.


Ellistä on liian aikaista tietää. Viime vuonna Elli oli ihan pikkupentu, jolle kaikki oli uutta, joten raketit eivät siinä mielessä poikenneet muusta uudesta ja oudosta. 
Nyt on kuulunut paukuttelua jo jonkin verran, eikä Elli ole toistaiseksi paljon korviaan lotkauttanut. Sohvan nurkassa on hyvä odottaa vuoden vaihtumista. 

Vielä ei ole puolen yön aika, eikä pahinta ole koettu. Äsken paukahti vähän enemmän ja olohuoneen ikkunaan näkyi komea ilotulitus taivaalta, ja siihen Elli kyllä uniltaan havahtui ja hyppäsi alas sohvalta. Nyt tultiin työhuoneeseen tekemään tätä postausta ja  Elli nukkuu jaloissani.
Toivottavasti loppuyö sujuu ilman paniikkia.

Onnellista ja leppoisaa vuotta 2016 kaikille blogini seuraajille!

7 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta! Lilli ja Zorro eivät paukuista häiriinny, eikä Murukaan.

  VastaaPoista
 2. Aah onnea kun voi vain noin sohvalla pötkötellä ja odotella mitä hauskaa taas emäntä keksii.. tai itse.. Onnellista Uuttakin Vuotta kaikille !

  VastaaPoista
 3. Jutta ja majava, paniikkia ei Ellille tullut, mutta pihalle ei enää myöhemmin illalla tullut ja nukkumaan mennessä käpertyi tiukasti kainalooni, mistä käsin kuulosteli ulkoa kuuluvaa pauketta.

  VastaaPoista
 4. Ihana Elli <3
  Hyvää tätä vuotta teille molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tellu Tom, Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta sinnekin!

   Poista
 5. Ihana Elli <3
  Hyvää tätä vuotta teille molemmille.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.