lauantai 14. heinäkuuta 2012

Paminan kanssa

klikkaa kuva isommaksi
Paminan kanssa päiväkävelyllä kiivettiin Westendin kallioiden kautta rantaan. 

Halusin kuvata tämän, mielestäni kauniin näkymän merelle, mutta kuvan pilasi etualalle jäävä sähkötolppa. Vaan eipä hätää: photoshoppasin sen pois. Kätevää! Tarkkaan katsomalla pientä epäjohdonmukaisuutta kuvasta kyllä löytyy, mutta ei kovin silmiin pistävää.


klikkaa kuva isommaksi
Tehtiin kaksi puolentoista tunnin lenkkiä. Aikaa kului, koska jokainen varpu oli erikseen haisteltava alhaalta ylös ja ylhäältä alas. 

Ensimmäiseltä lenkiltä kotiin palatessa tassut vähän lipsuivat juuri kiillotetuissa portaissa, ja niinpä toisen lenkin jälkeen Pamina ei suostunut portaita nousemaan ollenkaan. Viisitoista minuuttia maanittelin tuloksetta: palkintonappulatkaan eivät saaneet neidin mieltä muuttumaan. Vasta kun hain kotoa mojovan siivun possun sisäfilettä, unohtui rappusten pelottava liukkaus ja äkkiä jalat kantoivatkin hujauksessa ylös toiseen kerrokseen. Koirapsykologian oppikirjalle olisi nyt käyttöä.


klikkaa kuva isommaksi

2 kommenttia:

 1. Koiralla on hyvä muisti, näköjään liukastelu ei ollut ollenkaan mukavaa.
  Kauniit kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arleena, Nyt mietin, miten saan rappuun tilapäisen kumimaton tai Paminan tassuihinh liukuestetöppöset. Muuten vierailut käyvät mahdottomiksi. Tai sitten lipsuilu unohtuu ja ongelma poistuu. Niin kävi oman Montymme kanssa aikoinaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.