sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

HäähumuaPrinsessahäitä ei lauantaina vietetty vain naapurimaan hovissa vaan myös täällä Espoossa, kun suloinen sukulaistyttöni ja hänen charmantti sulhonsa ottivat toinen toisensa omakseen rakastaakseen toisiaan myötä- ja vastoinkäymisissä. Vihkiseremonian jälkeen tilaisuus jatkui Karhusaaressa eikä kauniimpaa juhlapaikkaa voisi kuvitella: Sinebrychoffin huvilassa ja sen puistossa oli ilo viettää kesäistä juhlaa, varsinkin kun sää oli mitä mainioin. 
   Kaikki oli ihanaa, mutta ehkä kaikkein parasta olivat puheet. Isät tietysti kävivät läpi hääparin vaiheet ja saavutukset, mutta eniten sydäntäni liikauttivat nuorten puheet. Varsinkin morsiamen sisarusten puheista henki sellainen määrä ystävyyttä, ihailua ja rakkautta että isotädille ihan nousi pala kurkkuun pelkästä myötäonnesta. Kun morsiamen isä oman puheensa loppuhuipennuksessa siteerasi Ilkka Niiniluotoa toteamalla että ”it is nice to be important, but it is more important to be nice”, niin nuorison puheissa tämä mietelause sai todella lihaa luidensa ympärille – jos nyt näin proosallinen ilmaisu sallitaan.


   Koko tilaisuus oli niin tulvillaan onnea, kauneutta ja harmoniaa, että sen muisto antaa voimia ja energiaa meille kaikille pitkäksi aikaa. Kiitos, ihanat!

3 kommenttia:

 1. Aivan ihanassa paikassa on hääjuhlaa vietetty.
  Onnittelut isotädille sekä myös hääparille.

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus! Kiitos paljon, kun olit mukana juhlimassa ja kiva, että viihdyit! T. Meri

  VastaaPoista
 3. Tänä viikonloppuna oli myös upea sää, aurinkoista, kuten hääjuhlalle sopiikin.
  Olen Helsinki-aikoinani ollut tuolla Karhusaaren huvilassa juhlimassa työn puolesta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.