sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kesävarpaat


klikkaa kuva isommaksi
Helsingin Sanomissa Hanna Weselius kuvaili kokemuksiaan deittipalvelu Tinderissä. Omaan profiiliin ladataan kuusi kuvaa facebookista, joilla sitten on tarkoitus hurmata. Weselius latasi mm. kuvan varpaistaan ja toisen itsestään ämpäri päässä. Tykkäyksiä eli matchejä tuli reilusti ja deiteillekin hän ilmeisesti ainakin joidenkin kanssa lähti.

Hmm... mitäköhän varpaat mahtavat kertoa ihmisistä? Kannattaisikohan minunkin yrittää? Ikinä en ole minkään deittipalvelun sivuilla edes käväissyt, mutta oikeastaan olisi minulla yksi tavoite: nyt kun oma ihana tanssittajani seuraa maailman menoa pilven päältä, haluaisin löytää itselleni tanssikaverin, jonka kanssa voisin osallistua oopperan teetansseihin. Sen kummempia velvoitteita saati romanttisia odotuksia en tanssikaveruuteen sisällyttäisi - en puolin enkä toisin.

Mitäköhän ihmisen varpailta Tinderissä odotetaan? Vaikea sanoa, mutta omasta mielestäni minulla on ihan kelpo varpaat: viisi kappaletta kummassakin jalassa. Kynsilakkaa niissä on aniharvoin, nytkin vain kesän ja sandaalien kunniaksi. Vaikka rehellisesti sanottuna minusta varpaat ovat yksi rumimmista osista koko ihmiskehossa. Tuskin niillä kannattaa tanssiparia hakea.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Jokainen ilahduttaa.